Ledig idag!

Igår kom farmor och farfar hit en sväng på dagen. Så då beställde vi mat och visade lite bilder från när vi var på Mallorca! Sen runt sex åkte Oskar och jag till Johan för att grilla och fira hans lillebror!
 
Annars idag är jag ledig så har en sålänge segat omkring här hemma. Ganska skönt! Synd bara att det fina vädret inte höll sig så länge.

Länkbyte!

 
Klicka här för att komma till Mathildas blogg!

Testar camen

 
 
 
 
 
Testar camen på datorn och försöker intala mig själv att jag är lite söt iallafall...eller vad tycker ni? ;)

Jobba jobba

Sitter på jobbet och har lite rast. Om ca en timme slutar jag så då blir det hem Och fixa det sista med datorn, och sen på kvällen kommer Oskar! Wiiih!


Sunny day!

Idag blev det en tripp till jönköping för lite shopping! Fick med mig en ny dator, linne och ett par byxor hem!;) Senare åkte vi till gränna och åt och kollade runt lite. En mysig och bra dag ;)!!


Solar

Gårdagen var den roligaste på länge! först var vi hemma hos Maja L där vi grilla och förfestade innan vi drog ut till statt! Där sen var det sjukt mycket folk och otroligt roligt! Tack alla för en awesome kväll! ;) Nu sitter jag annars och solar lite innan det blir dags för jobb!


Party Time


Dagens!


Say whaat?!

Satt på tvn och fick syn på Erik grönwall som var med i idol men som nu är sångare i HEAT! Blev helt paff! Tog sin tid innan jag förstod att det var han! Den lilla kycklingpojken från idol har nu blivit rockare!


Gör om en T-shirt!

Sitter och pysslar lite nu på morgonkvisten !


Torsdag!

Fick dra på mig en Hoddie när jag skulle gå ut i det "fina" vädret. Svensk sommar var det här ja! ☔


Dagens

Idag har det varit jobb på dagen som vanligt. Folk är som galna nu när det är massa rea. Är helt slut när jag kommer hem!
 
hade annars idag tänkt att försöka träna lite och kolla runt på lite vuxna saker så som jobb och utbildningar ;)
haha. Puss på er sålänge!

Nu blir det jobb!


fler bilder från mallorca


Tillbaka från Mallis!


Snart bär det av!